Thursday, November 24, 2016

ដោះស្រាយបញ្ហាបាយជ្រាយដោយនំបុ័ង



" បាយជ្រាយ '' ព្រោះចៃដន្យដាក់ទឹកច្រើនជាមូលហេតុធ្វើអោយបាយជ្រាយ
ធ្វើអោយទទួលទានមិនឆ្ងាញ់ បញ្ហាទាំងអស់នេះនិងបាត់ទៅ។


ថ្ងៃនេះ AU Farm ដោះស្រាយបញ្ហាដែលដាំបាយជ្រាយធ្វើឲបាយត្រលប់មកគួរទទួលទានវិញ ឥឡូវនេះយើងមកមើលចម្លើយព្រមៗគ្នា..........
មូលហេតុអ្វីនៅពេលដែលយើងដាំបាយហើយជ្រាយហើយអាចដោះស្រាយដោយនំបុ័ង ព្រោះថានំបុ័ងជួយបឺតសំណើមពីបាយដែលមានច្រើនពេក ចំហាយពីបាយនិងធ្វើឲទឹកចូលទៅនៅក្នុងនំបុ័ងជំនួសវិញ បាយជ្រាយនិងប្តូរជាបាយគួរឲទទួលទានវិញ


+++ វិធីធ្វើគឺ +++

1. ��ដាក់នំបុ័ងចូលទៅក្នុងឆ្នាំងដាំបាយប្រហែលជា 2-3 បន្ទះហើយបិទគម្របឆ្នាំងឲជិត

2. ហើយចុចដាំវិញម្តងទៀតទុកប្រហែល 10 នាទី បាយត្រលប់មកស្រួយវិញ

បាយវានិងបាត់ជ្រាយព្រោះនំបុ័ងជួយស្រូបសំណើមចេញពីបាយវិញ..........សាកធ្វើមើលណាចា៎


"ផ្សិតលីងជឺក្រហម"ជួយបំប៉នបេះដូង គុណសម្បត្តិគឺជួយអោយបេះដូងធ្វើចលនាបានល្អជាពិសេសគឺធ្វើអោយសាច់ដុំបេះដូងរឹងមាំ

AU FARM មានចែកចាយផ្សិតលីងជឺក្រហម មានទាំងផ្សិតស្ងួតហើយចំរាញ់....
-ជាលក្ខណៈស្ងួតមួយកញ្ចប់ 70g តម្លៃ17$
-បែបចំរាញ់ជាគ្រប់មួយកំប៉ុងមាន30គ្រប់ 500mg(ជាផ្សិតលីងជឺក្រហមសុទ្ធមិនលាយជាមួយឱសថផ្សេងៗតម្លៃ26$)

សំរាប់ការទិញនិងពត៌មានបន្ថែមៈ
ទូរស័ព្ទ៖ 0977-579-132, 092-535-971, 081-616-194

Facebook: AU Farm Cambodia
Email: aufarm.cambodia6161@gmail.com
Line Id: aufarm.cambodia

No comments:

Post a Comment