Thursday, May 4, 2017



<<<គ្រួសក្នុងប្រម៉ាត់ដែលអ្នកគួរតែដឹង>>>

+តើអ្វីទៅជាជំងឺគ្រួសក្នុងប្រមាត់?
វាគឺមិនមែនជាថ្មទេ។ វាមានបំណែកនៃសារធាតុរឹងដែលបានបង្កើតនៅថង់ទឹកមាត់(សរីរាង្គតូចមួយដែលមានទីតាំងស្ថិតនៅក្រោមថ្លើម)។
អ្នកប្រហែលជាមិនបានដឹងថាអ្នកមានគ្រួសក្នុងប្រមាត់ រហូតដល់វារារាំងបំពង់ទឹកប្រមាត់ ហើយបណ្តាលអោយមានការឈឺចាប់ នោះទើមអ្នកត្រូវការទទួលការព្យាបាល។
+ប្រភេទ
ប្រភេទសំខាន់ពីរគឺ:
-គ្រួសកូឡេស្តេរ៉ុល: គឺជាធម្មតាវាមានពណ៌លឿងបៃតង។ វាមានប្រភេទទូទៅបំផុតដែលមានចំនួន 80% នៃជំងឺគ្រួសក្នុងគ្រួសក្នុងប្រមាត់។
-គ្រួសពណ៌: គ្រួសទាំងនេះគឺមានទំហំតូចជាងនិងពណ៌ដិតជាង។ វាកើតឡើងពី bilirubin ដែលបានមកពីទឹកប្រម៉ាត់ដែលជាសារធាតុរាវរបស់ថ្លើមនិងឱ្យថង់ទឹកមាត់របស់អ្នកស្តុកទុក។
+តើអ្វីដែលបណ្តាលឱ្យជំងឺក្រួសក្នុងប្រមាត់?
វាអាចមានហេតុផលជាច្រើនរួមមាន:
-ហ្សែនរបស់អ្នក
-ទម្ងន់របស់អ្នក
-បញ្ហាជាមួយនឹងថង់ទឹកមាត់របស់អ្នក
-របបអាហារ
ទឹកប្រម៉ាត់អាចជាផ្នែកមួយនៃបញ្ហា។ រាងកាយរបស់អ្នកត្រូវការទឹកប្រម៉ាត់ ប៉ុន្តែប្រសិនបើមានកូឡេស្តេរ៉ុលច្រើនពេកនៅក្នុងវា ធ្វើឱ្យគ្រួសក្នុងប្រម៉ាត់ងាយកកើតច្រើន។
វាអាចកើតឡើងប្រសិនបើថង់ទឹកមាត់របស់អ្នកមិនអាចលុបបានត្រឹមត្រូវ។
គ្រួសក្នុងប្រម៉ាត់ប្រភេទគ្រួសពណ៌គឺជានៅក្នុងមនុស្សដែលមានបញ្ហាសុខភាពដូចជាជំងឺក្រិនថ្លើម (ជំងឺថ្លើម) ឬជំងឺគ្រាប់ឈាមដូចជាខ្វះឈាមក្រហម ។
ប្រភព: webmd

AU FARM មានចែកចាយផ្សិតលីងជឺក្រហម មានទាំងផ្សិតស្ងួតហើយចំរាញ់....
-ជាលក្ខណៈស្ងួតមួយកញ្ចប់ 70g តម្លៃ17$
-បែបចំរាញ់ជាគ្រប់មួយកំប៉ុងមាន30គ្រប់ 500mg(ជាផ្សិតលីងជឺក្រហមសុទ្ធមិនលាយជាមួយឱសថផ្សេងៗតម្លៃ26$)
-ផ្សិតលីងជឺក្រហមលាយជាមួយផ្សិតដង្កូវមាស(ថាំងឆាវ) មួយប្រអប់ 45$
-ឡេលាបមុខផ្សំឡើងពីលីងជឺក្រហម Shisumu មួយប្រអប់ 23$
-វីតាមីន C មួយកំប៉ុង 17$
-កាហ្វេលីងជឺលាយជាមួយផ្សិតដង្កូវមាស មួយប្រអប់ 23$
>>>បងប្អូនអាចចុច Link ខាងក្រោមដើម្បីទទួលបានរូបភាព-អ្នកប្រើប្រាស់
>>>បងប្អូនអាចចុច Link ខាងក្រោមនេះដើម្បីទទួលបាន Video -អ្នកប្រើប្រាស់បានប្រសិទ្ធិភាព
សំរាប់ការទិញនិងពត៌មានបន្ថែមៈ
ទូរស័ព្ទ៖ 0977-579-132, 092-535-971, 081-616-194
ទីតាំង: ផ្ទះលេខ:103 ផ្លូូវ:P-10 ក្នុងបុរីប៉េងហួត សង្កាត់ច្រាំងចមរេះ ខណ្ឌឫស្សីកែវ រាជធានីភ្នំពេញ.
location: https://www.google.com.kh/…/data=!3m1!1e3!4m8!4m7!1m0!1m5!1…
Facebook page: ផ្សិតលីងជឺក្រហម AU Farm Cambodia
Email: aufarm.cambodia6161@gmail.com
Line Id: aufarm.cambodia

No comments:

Post a Comment